2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETWINNIG PROJELERİMİZ

22.04.2022 4889

OKULUMUZUN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU

E-TWINNING PROJELER

Okul Koordinatörü Matematik Öğretmeni Beyza ÜÇÜNCÜ koordinesinde yürütülen e-twınnıng projelerimizle ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

22-04-2022LIFE is MATH MATH is LIFE e-twinning projemiz proje yürütücüsü olan okulumuz öğretmenlerinden Beyza Üçüncü tarafından 22.09.12.2021 tarihinde açılmıştır. Halen devam etmekte olan projemizde okulumuz öğretmenlerinden Müdür Yardımcısı Ayşe Seis ve Ayşenur Altınok öğretmenlerimizin de aralarında bulunduğu 3 yabancı 10 Türk ortak 76 öğrenci ile çalışmaktayız. Proje süreci boyunca;

Varlığın ve sürekliliğin temeli olan matematiğin, teknolojide, bilimde, müzikte, sporda ve günlük rutinlerimizde kullanım şekillerine dikkat çekerek, öğrencilerimizin farkındalığını arttırıp onlara yeni bir bakış açısı ve yorum kazandırmayı planlıyoruz.

22-04-2022DO YOU BELIEVE LUCK e-Twinning projemiz yürütücü ortağı olan okulumuz öğretmenlerinde Beyza üçüncü tarafından 05.01.2022 tarihinde başlamıştır. Halen devam etmekte olan projemizde 7 ortak 70 öğrenci ile çalışmaktayız. Proje sürecinde; bereket ve şans kavramlarının farklı kültürlerde hangi nesne, sembol, motif veya inanışlar ile karşımıza çıktığını araştırmak istiyoruz. Bu projeyi yürütürken çok renkli, sanat, kültür ve tarih dolu bir yolculuğa çıkacağımıza inanıyoruz.

22-04-2022

MASTER of HOUSEWORK e-Twinning projemiz yürütücü ortağı olan okulumuz öğretmenlerinde Beyza üçüncü tarafından 05.01.2022 tarihinde başlamıştır. Halen devam etmekte olan projemizde okulumuz öğretmenlerinden Semanur Aydoğan öğretmenimizin de bulunduğu 5 ortak 59 öğrenci ile çalışmaktayız. Proje sürecinde; günlük yaşam becerilerini geliştirmeleri hedeflenir.

22-04-2022

Proje çalışmaları ile ilgili linklerde ekte yer almaktadır.

icerikler/proje-degerlendirme-toplantilari-yapildi_12681269.html

meb_iys_dosyalar/81/01/132859/dosyalar/2022_02/15155910_etwinnig.pdf

meb_iys_dosyalar/81/01/132859/dosyalar/2022_04/18005155_sertifika.jpeg

Proje Sürecimiz Tamamlandı:

Okulumuzda 29.12.2021 tarihinde 3 yabancı 10 Türk ortağımız ile  başlattığımız Life is Math Math is Life eTwinning projemiz okul idarecilerimizin desteği ile  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sayesinde başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. İngilizce ve Türkçe olarak yürüttüğümüz projemiz sürecinde Matematik ve yaşam arasındaki bağı, Web 2.0 araçları ve 21.y.y becerileri içeren öğretim yaşantıları, araştırma yöntem teknikleri kullanarak öğrencilerimize farklı bir bakış açısı ile göstermeyi amaçladık. Amaçlarımıza büyük çoğunlukta ulaşmış olmaktan mutlu ve gururluyuz. Projede emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve paydaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Çalışmalarımıza hazırladığımız linklerden ve Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Projenin Kurucu ve Ortaklar Listesi aşağıdaki gibidir. Emeği geçen okulumuz idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kurucu: Beyza Üçüncü - Düzce Girls Anatolian Imam Hatip High School (Turkey)

Kurucu Ortak: Kadir Yükselci - Konya Eregli Science High School (Turkey)

Ayşe Seis - Düzce Girls Anatolian Imam Hatip High School (Turkey)

Ayşe Nur Altunok - Düzce Girls Anatolian Imam Hatip High School (Turkey)