"FİKİRLERİN PRENSESLERİ" MÜNAZARA YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU.

03.11.2023 130

TÜGVA'nın Türkiye  genelinde düzenlendiği Münazara Yarışmasının bölge müsabakaları İstanbul-Tuzla'da 24-26 Ekim 2023 tarihleri arasında yapıldı. Düzce birincisi olan Düzce Kız Anadolu İmam - Hatip Lisesi ögrencileri; Derya ÖZTÜRK, Feraset SÜER, Tuğba AYYILDIZ ve  Kübra EROĞLU'ndan oluşan münazara ekibimiz Eskişehir ve Kastamonu ekiplerini eleyerek bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Münazara ekibimizi okulumuz Felsefe Öğretmenimiz ,Yazar  Ercan ÇİFÇİ yoğun tempoyla hazırladı. Emeği geçen Felsefe öğretmenimiz Ercan ÇİFÇİ, Edebiyat öğretmenimiz Osman AŞAN hocamıza,  tüm idareci ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Türkiye Finaline yükselen öğrencilerimize başarılar diliyor, Türkiye Şampiyonu olarak güzel ve yeşil Düzcemize, dönmelerini Yüce Rabbimden niyaz ediyoruz.

Basına yansıyan birinciliğimiz ile ilgili haber linki:

03-11-202303-11-2023