EKİBİMİZ TÜRKİYE 3. SÜ OLDU.

29.11.2023 214

"FİKİRLERİN PRENSESLERİ" TÜRKİYE FİNALİ...

TÜGVA'nın Türkiye genelinde düzenlendiği Münazara Yarışmasının bölge müsabakaları İstanbul-Tuzla'da 24-26 Ekim 2023 tarihleri arasında yapıldı. Düzce birincisi olan Düzce Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri; Derya ÖZTÜRK, Feraset SÜER, Tuğba AYYILDIZ ve Kübra EROĞLU'ndan oluşan münazara ekibimiz Eskişehir ve Kastamonu ekiplerini eleyerek bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Münazara ekibimizi okulumuz Felsefe Öğretmenimiz, Yazar Ercan ÇİFÇİ yoğun tempoyla hazırladı. Öğrencilerimizi çeşitli projelerde de yetiştirdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve  Türkiye FİNALİ İSTANBUL'DA… Öğrencilerimiz Türkiye finalinde 64 ilin katıldığı yarışmada TÜRKİYE 3. olmuşlardır . Bu durum okulumuz ve Düzcemiz için büyük bir başarıdır. Bu vesileyle; emeği geçen Felsefe Öğretmenimiz Ercan ÇİFÇİ, Edebiyat Öğretmenimiz Osman AŞAN Hocamıza, öğrencilerimize bu yolculukta mihmandarlık eden İngilizce Öğretmenimiz Zeynep TEZCAN'a tüm İdareci, personel ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında kıymetli öğrencilerime üstün başarılar diliyorum.

Zekeriya GÜZELDAL

Düzce Kız Anadolu İmam- Hatip Lisesi Müdürü